Senior tur til Snejbjerg Cup 26-27/9 2009

Morgenfriske og klar til at komme af sted til Jylland mødtes Kim Hansen, Morten R. Jensen, Nick Adamsen samt undertegnede, på Lejre station kl. 7.00.
Bilen blev pakket og stemningen var høj da vi kørte mod det jyske, da vi nåede Storebælt sad Nick og Morten og snorkede om kap på bagsædet.
Fremme i Snejbjerg (udkanten af Herning) kl. 10.30, alle var tændte på kamp.
Flotte resultater i kl. 4: Hvor Nick, Morten og Kim alle gik videre af puljerne som 2ér, Kim gik hele vejen til finalen hvor han dog tabte i en tæt velspillet kamp. Men semi og finale er nok det bedste Kim har spillet længe. Flot klaret af alle.
Tid til en hurtig frokost, (der er rigtig god mad til rimelige penge i Snejbjerg).
Nu var det double det gjaldt, Morten havde søgt makker, Peter fra Triton, Odense. Spillede rigtig godt sammen men tabte i semifinalen.
Kim og Nick gik hele vejen til finalen hvor de tabte en tæt finale hvor de ikke havde marginalerne på deres side. Kom igen flot indsats af alle.
En indbringende lørdag for Kim som nærmest kan starte sit eget vinlager?
Aftensmaden i Snejbjerg er et kapitel for sig selv, bare spørg Morten han spiste for et helt fodboldhold, men snorkede også som en flodhest allerede kl. 21.30.

Morgenmad kl. 7.00 skulle spille alle 3 kl. 8.00
Om det var den tidlige start eller for dygtige modstandere vides ikke med sikkerhed men resultaterne var ikke så gode som om lørdagen. Og når undertegnede ikke kan afgøre sin 1/8-finale selv om der var 4 matchbolde i 4 sæt ja så er det ikke optimalt.
Doublerne var tæt på, men det er jo som bekendt ikke nok, Kim og Nick tabte 11-9 i femte til de senere finaledeltagere. Morten og jeg tabte til de senere vindere af rækken, her kan man vist tale om dårlig lodtrækning.
Tid til at forlade Snejbjerg, lige forbi dommerbordet og takke for et meget vel gennemført arrangement.

Hjemme i Lejre kl.17.00 alle var godt trætte og glædede sig til at sove i en blød seng.

Tak for en hyggelig weekend, håber der er flere der vil deltage hvis vi skal af sted igen.

Erik Thue Jensen