Årets Ungdomspris 2009 fra LIF Forældre- & Støtteforening

LIF Forældre- & Støtteforening holdt generalforsamling 18/3 og her uddelte formanden for Lejre Idrætsforening Forældre- og & Støtteforening Lars Mortensen Årets Ungdomspris:

Der er tradition for at årets ungdomspris på 2.000 kr. uddeles på generalforsamlingen og den gik denne gang til trænerparret fra Lejre Bordtennisklub. Christian Kongsgård Nielsen (17 år) og Morten Romby Jensen (19 år) har helt suverænt og selvstændigt med stor dygtighed kørt træningen ungdommen i bordtennis. Under Christians og Mortens store, entusiastiske indsats med trænerjobbet er medlemsantallet for de unge spillere mere end fordoblet siden sidste sæson, som nu er oppe hele 36 unge håbefulde spillere. Ganske imponerende for en mindre bordtennisklub.

Morten Romby Jensen og Christian Kongsgård, til højre er det Rene Jozwiak fra Forældre- og støtteforeningen