DR´s slotskoncert blev i weekenden 20. og 21. august afviklet i Ledreborg Slotspark i forrygende flot vejr med rigtig gode solister og iørefaldende Disney-musik. Lejre Idræts Forenings forældre- og støtteforening var der traditionen tro med ca. 100 frivillige til at hjælpe med programudlevering, parkering og oprydning. Der har i alt været 22.000 gæster til koncerterne de 2 dage. Så der var mange programmer der skulle udleveres og rigtig mange biler der skulle parkeres og hjælpes der fra på den mest smidige måde. Både før, under og efter koncerterne var det også de frivillige der stod for oprydningen.

Slotskoncert_2011_-_Mette_Andersen

Slotskoncert_2011_-_formanden

"Det er en fornøjelse at mærke den opbakning vi har fra hjælperne. Netop i år var det dejligt at der var så mange nye hjælpere med, men de får også gratis adgang, så de kan nyde musikken, stemningen og parken. Det, kombineret med at vi er vældig godt organiseret betyder at opgaverne klapper for os” – siger Lars Mortensen der er formand for Forældre- og Støtteforeningen og fortsætter

- De indtægter som støtteforeningen får fra disse koncerter, fra Livsstiludstillingen på Ledreborg Slot og ved Julelotteriet går direkte til fx stævner, ture, arrangementer og idrætstøj til børn og unge under Lejre Idrætsforening -

Slotskoncert_2011

Slotskoncert_2011_-_pvagter

Jørgen Fangel Jensen, der igen i år var hovedansvarlig for parkeringsdelen og ikke mindst at få alle bilerne derfra, næsten samtidig, er rigtig godt tilfreds med afviklingen. Jørgen fortæller at begge dage var kendetegnet ved godt humør fra de mange gæster og det smitter, så det er sjovt at være frivillig.

Slotskoncert_2011-_vores_telt

Billet-piger og P-drenge til godt 21.000 besøgende til Livsstilsudstillingen på Ledreborg slot 20. - 22. maj 2011

Det var frivillige fra Lejre Idrætsforenings Støtte- og Forældreforening der sørgede for billetsalg og parkering, da godt 21.000 besøgte Livsstilsudstillingen ved Ledreborg Slot i weekenden.

Forældre- og støtteforeningen stiller mandskab til rådighed og får dermed midler der deles ud til ungdomsarbejdet i Lejre Idræts Forening - sidste år blev det til uddeling af i alt knap 68.000 kroner.

Hein_Bornebusch_og_Susanne_Staugaard1

"Vi havde i alt næsten 60 hjælpere, der som "billet-piger" eller som "P-drenge" alle gjorde en rigtig god indsats på deres poster. I alt bruger de frivillige ca. 430 timer på at hjælpe os over de 3 dage. Det er dejligt at så mange frivillige gerne vil tage en vagt og på den måde støtte op om foreningens arbejde " - siger Lars Mortensen der er formand for Støtteforeningen.

Gerda_Nielsen_-_Lene_Markussen_-_Mette_Andersen1

De frivillige "billet-piger" havde det gode humør med, der i år var højt både for de frivillige og for de besøgende ikke mindst på grund af det gode vejr. Fredag var der rigtig stor tilstrømning fra start og da mobilnettet der sikrer brugen af dankortteminalerne gik ned om formiddagen skabte det desværre lang ventetid ved billetsalget.

Jørgen Fangel Jensen der igen i år var hovedansvarlig for "p-drengene" glædede sig sammen med "p-drengene" også over det gode vejr. "Det bliver lidt sjovere når solen skinner".

Både til "billet-pigerne" og "p-drengene" skal der fra formand Lars Mortensen lyde en stor tak for alle der gjorde en indsats i år.