lifstottelogolille

Lejre ldrætsforenings Forældre- og Støtteforening blev stiftet den 1. marts 1976.

Foreningens formål er:

• at skaffe midler til støtte for medlemmer af Lejre Idrætsforenings ungdomsafdelinger
  • at yde en aktiv indsats ved diverse arrangementer

For at skaffe midlerne til støtte for ungdomsmedlemmerne i LIF, har vi brug for aktive hjælpere og forældre. Både som medlem af foreningen og ved de forskellige aktiviteter vi deltager i.

Vi retter henvendelse til både forældre, trænere og ungdomsspillere, som vi håber, vil yde en indsats i forbindelse med diverse arrangementer.

INDMELDELSE

Man er ikke automatisk medlem af LIF Forældre- og Støtteforening selvom man er medlem af idrætsforeningen idet Støtteforeningen er en selvstændig forening.

Kontingentet vedtages på den årlige generalforsamling og er

100 kr. pr. husstand om året - ikke noget stort beløb,

men det er med til at give mange børn rigtig mange gode og store oplevelser.

Vi håber på din støtte, som kan indbetales kontant til et bestyrelsesmedlem eller i Nordea reg. nr. 0392 konto 6268600319 - husk navn og adresse som reference

STØTTEMIDLER

På regnskabet for 2016 fremgår, at er knap 115.000 kr. i støtte alene til ungdomsspillere i FC Lejre. Det gør en betydelig forskel ved deres rejseaktiviteter og fx. også ved afslutningsarrangementer.

AKTIVITETER hvor vi har brug for hjælp kan fx. være

• Livsstilsudstilling på Ledreborg www.ledreborglivsstil.dk
  • DR's Slotskoncert www.ledreborg.dk/arrangementer/slotskoncert/
  • Julemarket i november/december
  • Julelotteri i december

Vil du hjælpe til ved arrangementerne i år, så send gerne en mail til Jørgen Sondrup på  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi har mange hjælpere i gang ved de forskellige arrangementer og er glade for den store tilslutning til at være med. Hvis vi får for mange hjælpere har medlemmer fortrinsret.