2018

I år blev gik ungdomsprisen til Kathrine Sofie Rasmussen, der træner årgang 05/06 piger i FC Lejre.  

 

Kathrine trådte til med til med kort varsel, da man stod og manglede en træner til et nystartet pigehold.

Kathrine er meget vellidt blandt spillerne. Hun møder spillerne på deres niveau, men kræver samtidig at de er seriøse og arbejder på at udvikle sig.

Kathrine er god til at inddrage egne erfaringer og gøre brug af øvelser og teknikker fra hun selv var aktiv spiller

Kathrine får her overrakt prisen på kr. 2000 og pokalen af formand Lars Mortensen.  

 

2017

Frederik Mondrup har til generalforsamlingen her i aften modtaget LIF Støtteforenings Ungdomspris.
Frederik har selv spillet fodbold hele sit liv i Lejre. For 2 år siden blev han tilknyttet årgang 2003 som hjælpetræner og har siden udviklet sig meget i rollen som hjælpetræner. Såvel spillerene som forældrene og træneren er meget begejstrede og tilfredse med Frederiks indsats.
Frederik dygtiggør sig løbende og er også i gang med trænerkursus hos DBU.

Prisen udgør ud over den flotte pokal, en chek på 2000 kr.

Stort TILYKKE til Frederik Mondrup, der er et forbillede for andre unge i Lejre.

 

Her omkranseret af bestyrelsesmedlem for støtteforeningen, Liselotte Sivhonen, og cheftræner Jan Lindved

2016

Ved generalforsamlingen 17. marts 2016 blev ungdomsprisen desværre ikke uddelt, idet der ikke var indstillede modtagere.

2015

Frederik Noe, Bordtennis

får ungdomsprisen på 2.000 kr. fordi
- han velvilligt trådte til, da Bordtennisafdelingen ved sæsonstart manglede en frivillig træner til ungdomsholdet.
- han har gjort og gør en stor indsats for at fastholde og tiltrække nye spillere til ungdomsholdet
- han har med stor tålmodighed og pædagogisk sans specielt fokuseret på at de helt unge og nye bordtennisspillere i 8-10 års alderen har fået en seriøs men også sjov tilgang til bordtennis.
- han med gode træningsøvelser og bordtennisrelateret leg formår at motivere ungdomsspillerne, så der er et stabilt fremmøde hver gang, og der fortsat møder helt nye ungdomsspillere til bordtennistræning.

Trods en travl hverdag i gymnasiet møder Frederik stabilt, motiveret og med godt humør til hver eneste træning om tirsdagen. Frederik er endvidere altid i god og positiv dialog med de fremmødte forældre og formår at inddrage dem i børnenes bordtennistræning på en konstruktiv måde.

Frederik Noe, repræsentant fra bordtennis Øjvind Clement og Liselotte Sihvonen fra Forældre- og støtteforeningen

2014
Thomas Knudsholt, Bordtennis
får prisen på 2.500 kr. fordi han
- i sæsonen har fungeret som frivillig ungdomstræner og har med entusiasme og gå-på-mod formået at tiltrækk enye spillere, så ungdomsafdelingen igen er oppe på 10-12 spillere til træning om tirsdagen.

- altid fremstår positiv og i godt humør ift spillere og deres forældre. Samtidig er han altid klar til at give en hjælpende hånd, når behov for støtte opstår i klubben
- som 1. års seniorspiller er inden i en god spillemæssig udvikling og at Thomas også allerede har deltaget i klubkampe samt i udvalgte stævner
- har brugt rigtig megen af sin fritid på at udvikle og opbygge en ny hjemmeside til LIF Bordtennis.

formand for bordtennis Michael Noe, Thomas Knudsholt og Jørgen Sondrup fra Forældre- og støtteforeningen

2013
Lasse Wandahl & Nicolai Noe, Fodbold

De 2 unge fyre indgår i trænerteamet omkring FC Lejres u-15 fodbolddrenge, hvor de 1
gang om ugen forestår træningen med drengene. De får prisen fordi:

  • U15-drengene og deres forældre er glade for at have de 2 tilknyttet årgangen. Dels får drengene får mulighed for at træne mere end ellers. En sidegevinst er, at træningen bliver mere aldsidig eftersom de 2 unge har andre øvelser i bagagen end de normale trænere.
  • Fodbolddrengene glæder sig til træningen med Nicolai og Lasse. De formår at lave spændende øvelser samtidig med at der er plads til lidt spas. Forudsætningen for en god træning er, at man har planlagt træningen og kan bevare overblikket undervejs. Og med næsten 30 drenge i årgangen, så skal det hele krydres med et godt overskud. Det er vel ikke nødvendigt at sige, at de har det hele
  • De går foran som gode eksempler i klubben. U15-drengene har stor respekt for Nicolai og Lasse og der bliver virkelig set op til dem – de kan spille fodbold, de kan træne dem og de kan have det sjovt sammen. Nicolai og Lasse spiller samtidig hos seniorerne og derved bliver der knyttet et vigtigt bånd mellem ungdommen og senior-holdene. De 2 trænere vil alt andet lige blive en ’sikker’ havn for U15-drengene når de en dag skal sluses ind hos seniorerne.

At skabe relationer mellem ungdom og senior mener jeg er afgørende for klubbens fremtidige succes !

 


2012
Kim Hansen, Bordtennis

 

 

  • Kim har, efter trænerskift og et par år med nedgang i antal ungdomsspillere, været med til at genopbygge ungdomsafdelingen i denne sæson, ligesom han aktivt har bidraget - med en ulønnet indsats - til gennemførsel og koordinering af ungdomstræningen, så vi nu er oppe på 16 ungdomsspillere igen,
  • Kim har gennem de sidste par år, trods igangværende uddannelse og sin unge alder, været kontinuiteten i den helt nye bordtennis bestyrelse.
  • Kim har påtaget sig ansvaret for indkøb og vedligehold af bordtennisborde og øvrigt spillemateriel samt for indkøb af klubbens nye spilledragter
  • Kim fremstår altid positiv og med et godt humør overfor såvel forældre, ungdoms- og øvrige seniorspillere, og han træder altid hjælpsomt til ved behov for støtte

 

sttteforening2012

2011
Desværre er ingen blevet indstillet fra foreningerne.

2010

Nikolas Jurlander og Christian Rasmussen, FC Lejre.

  • De får den for deres trænergerning med U-16 drenge i fodbold. Begrundelsen er at begge, på trods af studier, har valgt at være med til at arbejde på, at vi igen kan have ungdomshold hele vejen op til senior plan. Der er begge meget vellidt af drengene, og der er ingen tvivl om at de med deres tilstedeværelse og arrangement, ikke alene er med til at fastholde drengene, men også gør vi igen ser tidligere spillere, og dermed øger truppen. De er begge i stand til at tilrettelægge et træningsprogram, så det både er sjovt og lærerigt. Der er ingen tvivl om at begge er en stor gevinst for FC Lejre.

Ungdomspris_-_Nikolas_Jurlander_-_Rene_Jozwiak

 

2009

  • Christian Kongsgård Nielsen (17 år) og Morten Romby Jensen (19 år) har helt suverænt og selvstændigt med stor dygtighed kørt træningen ungdommen i bordtennis. Under Christians og Mortens store, entusiastiske indsats med trænerjobbet er medlemsantallet for de unge spillere mere end fordoblet siden sidste sæson, som nu er oppe hele 36 unge håbefulde spillere. Ganske imponerende for en mindre bordtennisklub.

 

Morten_Romby_Jensen_-_Christian_Kongsgaard_-_Rene_Jozwiak

Morten Romby Jensen og Christian Kongsgård, til højre er det Rene Jozwiak fra Forældre- og støtteforeningen

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; min-height: 17.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica} span.s1 {font-kerning: none}